Schema för Gröna salen 50 kvadrat

Varmt välkomna till vårt bokningsschema!!

Boka enkelt vår fina sal på ca 50 kvadrat med speglar på ena väggen som är 8 meter. Golv i parkett, låsbara omklädningsskåp och högtalarsystem. Utveckling av lokalen kommer att ske efter önskemål.

Den är perfekt för yoga, dans, event, kalas, workshops, föreläsning, konferens, aktiviteter och till och med fotografering! Eller varför inte göra om det till en syatelje? Allt som går hand i hand med vår gröna sal är välkommet att boka för endast 250kr/h plus moms.

Bokningsbara tider är mån-tors 8-22, fre 8-00, lör 10-00 och sön 10-22. Under verksamhetens öppettider tis-fre 12-18, lör -mån 11-16 måste ljudnivån vara lägre då vi har kunder i butiken.

Några frågor, kontakta Hang 0737-780264 hang@swopshop.se hon erbjuder även event rådgivning och kan agera som event koordinator. 

Vi samarbetar med Medborgarskolan om du behöver vägledning och hjälp med folkutbildning hos oss, kontakta Malin.johansson@medborgarskolan.se vid frågor eller 0760236375.

Stora Nygatan 27, 5 min från Gustav Adolfs Torg.

Gör din första bokning redan idag. Invänta sedan ett godkännande av Hang.

Betalning görs via faktura eller efter överenskommelse.

Vill du veta mer om den Gröna Mötesplatsen?

https://www.facebook.com/gronamotesplatsen/

Instagram: @grönamötesplatsen

Vill du veta mer om drivkraften SWOPSHOP och dess community?

www.swopshoptillsammans.se    @swopshop

För att gå tillbaka till huvudmeny för fler bokningssystem hos oss, klicka nedan (gröna vardagsrummet, swopshop salen, styling)

SwopShop_tillsammans @grönamötesplatsen

Tillsammans gör vi skillnad