CrossFit Norrort - Schema/Passbokning

Välkomna till CrossFit Norrorts passbokningsystem.

Vill du prova på hos oss?

Vi erbjuder alltid två kostnadsfria prova-på-pass helt utan krav på att binda upp sig. För att kunna prova behöver du skapa en användare i det här bokningssystemet, för att du ska kunna boka och boka av pass. Det har inget med medlemskap att göra. Boka di sedan på två valfria pass. Är det kö kan du ställa dig på väntelista, i 9 fall av 10 kommer man med så länge framförhållningen är lite längre än att försöka boka samma dag. 

Mer information om priser och medlemskap hittar ni här på hemsidan: 

CrossFit Norrort

Klicka här för att komma till bokningssystemet för massage hos oss.

 

AVBOKNING

För att avboka klickar på det pass som du vill avboka och sedan på det lilla anteckningsblocket till höger om ditt namn. Välj ”radera deltagande”.

Avbokning ska ske senast 3 timmar innan passet. Vid akuta förhinder senare än så skicka sms till Maria eller Amandus (nummer hittas på hemsidan). Avbokningar närmare än 30 min innan start samt att inte dyka upp alls debiteras med 180 kr per pass och löses ut i boxen.

OBS - Eftersom akuta avbokningar kan ske gäller det att aldrig stå kvar på väntelistan om du inte kan att komma till boxen på kort varsel. Vissa har nära geografiskt och vill stå på väntelistan för att se om det kan dyka upp en sen avbokning. Har du inte den möjligheten är det bra om du bokar av dig (eller smsar oss om det är mindre än 3 timmar kvar och du därför inte kan boka av dig själv).

Vi hoppas ni förstår vår tanke i detta då vi verkligen vill att ni medlemmar ska få ut det bästa av Norrort.

– – –

Gilla gärna vår sida på Facebook och följ oss på Instagram där vi försöker hålla våra medlemmar uppdaterade med det senaste.


Vi ses i boxen!