Hjälp för Tjänster

Tel: 033 722 62 00

info@enmanuel-fotvard.se

Bokning skapad av dig, klicka för att redigera
 Ledig plats, klicka för att skapa en bokning
 Ej ledig

Att navigera i schemat

Du kan gå till ett annat datum genom att klicka på pilarna, eller genom att klicka i månadskalendern på höger sida. Du kan välja mellan olika schemavyer, du kan t.ex. visa en hel månad eller bara en dag på en sida genom att klicka på motsvarande flik. Du kan få en lista över lediga tider i agendan genom att klicka på fliken 'Utbud'

Att skapa bokningar

Skapa nya bokningar genom att klicka på ett tomt utrymme i schemat. Du kan redigera tidigare skapade bokningar genom att klicka på dem. Tabellen nedan visar vem som får skapa eller redigera bokningar. Administratören väljer vilken information som måste anges och vem som kan göra ändringar i schemat. När ett fönster är i vägen kan du bara flytta det genom att klicka och dra i titelraden.

Åtkomstinställningar för detta schema

Vem kan skapa ett inloggningsnamn:Vem som helst som känner till adressen kan skapa ett inloggningsnamn.
Vem kan se schemat:Vem som helst som känner till webbadressen kan se
Vem kan lägga till bokningar:Kunder måste logga in för att kunna lägga till något