Hjälp för Fordon

Välkommen till schema Fordon. Kontakta administratören för frågor rörande applikationen.
Beskrivning av använda symboler

Bokning skapad av någon annan
 Bokning skapad av dig, klicka för att redigera

Att navigera i schemat

Du kan gå till ett annat datum genom att klicka på pilarna, eller genom att klicka i månadskalendern på höger sida. Du kan välja att visa endast en resurs, eller alla på samma sida, genom att klicka på resursväljaren.

Att skapa bokningar

Skapa nya bokningar genom att klicka på ett tomt utrymme i schemat. Du kan redigera tidigare skapade bokningar genom att klicka på dem. Tabellen nedan visar vem som får skapa eller redigera bokningar. Administratören väljer vilken information som måste anges och vem som kan göra ändringar i schemat. När ett fönster är i vägen kan du bara flytta det genom att klicka och dra i titelraden.

Åtkomstinställningar för detta schema

Vem kan skapa ett inloggningsnamn:Vem som helst som känner till adressen kan skapa ett inloggningsnamn.
Vem kan se schemat:Vem som helst som känner till webbadressen kan se
Vem kan lägga till bokningar:Användare måste logga in för att kunna lägga till något