Inloggningshjälp för schema "Blixtorp Simulator"

Beroende på administratörens inställningar kan du behöva logga in för att kunna se schemat eller göra ändringar i det. Vem som helst som känner till adressen kan skapa ett inloggningsnamn. Dina inloggningsuppgifter kan användas för alla scheman som tillhör konto "HofgardenBlixtorpGK".

Vänligen ring 0727-192838 eller skriv till Enminut@hotmail.com

Eller ring 0702-135816 eller skriv till  esbjornared@gmail.com