Hjälp att använda bokningssidan Inomhusgolf

Vänligen kontakta oss på tel. 0451-84325 eller maila oss på info@hggk.se.

Till vår kontaktsida

Beskrivning av använda symboler

Bokning skapad av någon annan
 Bokning skapad av dig, klicka för att redigera

Att navigera i schemat

Du kan gå till ett annat datum genom att klicka på pilarna, eller genom att klicka i månadskalendern på höger sida. Du kan visa endast en, eller alla resurser på samma sida, genom att klicka på resursväljaren. Du kan välja mellan olika vyer, t.ex. titta på en hel månad eller bara en dag genom att klicka på motsvarande flik.

Att skapa bokningar

Skapa nya bokningar genom att klicka på ett tomt utrymme i schemat. Du kan redigera tidigare skapade bokningar genom att klicka på dem. Tabellen nedan visar vem som får skapa eller redigera bokningar. Administratören väljer vilka uppgifter som måste anges och vem som kan göra ändringar i schemat. När ett fönster är i vägen kan du bara flytta det genom att klicka och dra i rubrikraden.

Åtkomstinställningar för detta schema

Vem kan skapa inloggningsnamn:Vem som helst som känner till adressen kan skapa ett inloggningsnamn.
Vem kan se schemat:Vem som helst som känner till webbadressen kan se
Vem kan lägga till bokningar:Alla som kan se kan ändra
Vem kan ändra bokningar:Endast administratören kan göra ändringar