CrossFit Norrort - Schema/Passbokning

BOKA PASS

Om du INTE har registrerat dig tidigare tryck på "logga in" uppe i högra hörnet, ”skapa ett nytt konto” och fyll i dina uppgifter.
Använd ett mailkonto du kontinuerligt kollar då det är till den adressen du får notis om du stått på väntelista och sen kommer med på passet.

Klicka på det pass du vill närvara på, välj ”nytt deltagande”.
Klicka i rutan ”skicka e-post” så får du automatiskt ett mail om du kommer med från väntelista. Tryck sedan på ”skapa deltagande".

AVBOKNING

För att avboka klickar på det pass som du vill avboka och sedan på det lilla anteckningsblocket till höger om ditt namn. Välj ”radera deltagande”.

Avbokning ska ske senast 3 timmar innan passet. Vid akuta förhinder senare än så skicka sms till Maria eller Amandus.
Avbokningar närmare än 30 min innan start samt att inte dyka upp alls debiteras med 180 kr per pass och löses ut i boxen.

OBS - Eftersom akuta avbokningar kan ske gäller det att aldrig stå kvar på väntelistan om du inte kan att komma till boxen på kort varsel. Vissa har nära geografiskt och vill stå på väntelistan för att se om det kan dyka upp en sen avbokning. Har du inte den möjligheten är det bra om du bokar av dig (eller smsar oss om det är mindre än 3 timmar kvar och du därför inte kan boka av dig själv).

Vi hoppas ni förstår vår tanke i detta då vi verkligen vill att ni medlemmar ska få ut det bästa av Norrort.

Var snäll och kontakta oss på info@crossfitnorrort.se eller ring 070-925 69 35 om du har problem med att logga in.

 

Inloggning: AnvändareSkapa nytt konto


Glömt lösenord