Om Oss

Vi är entusiastiska över ny teknik och möjligheterna det innebär för människor. SuperSaaS skapar lätthanterlig, prisvärd, webbaserad programvara som kan användas från alla vanliga webbläsare.

Vi vill göra det möjligt för Dig att jobba på det sätt du vill

Internet gör det möjligt för individer att använda programvara som skulle krävt en hel IT-avdelning för bara några år sedan. Om du installerar programvara på din dator innebär det att du också måste hantera backuper, uppdateringar och ansvara för säkerhetsinställningar. Få människor uppskattar att ägna sig åt detta och en professionell datakonsultfirma skulle troligen göra jobbet bättre. Så fördelarna med att använda programvara som en service över internet (”Software as a Service” – SaaS) är uppenbara. Genom att göra detta är du fri från allt krångel som kommer i vägen för att få jobb du vill göra gjort. Tänk gärna på programvara som dina vattenledningar: du vill bara att de ska fungera och inte bekymra dig om hur det går till.

Men, du har fortfarande behov av att programvaran gör exakt det du vill få gjort. En internettjänst behöver kunna passa just ditt sätt att arbeta, eller så den ju inte till nytta. Detta är vad SuperSaaS ämnar erbjuda Dig.

”Stormarknadsmodellen” för Programvara Online

Insexnyckel

Vi gillar att jämföra oss med IKEA: väldesignade produkter som passar många människors behov, till låga priser eftersom du själv sätter ihop dem. Vilket i sin tur leder till ett bättre vardagsliv för kunder.

Vi erbjuder produkter som är extremt flexibla och lätta att ställa in så att du kan anpassa dem till ditt sätt att arbeta. Vi tillhandahåller funktioner som de flesta behöver, och för att reducera komplexitet och kostnader, avsiktligen inte högt specialiserade funktioner som få behöver. Denna produktinriktning minskar implementeringskostnader och låter oss åstadkomma massa, vilket i sin tur gör att vi kan erbjuda ett jättebra pris. Vi kallar detta stormarknadsmodellen, eller som det engelska ”Supermarket” – Supermarknadsmodellen för ”Software as a Service” (programvara som service), förkortat SuperSaaS.

All vår programvara går igenom noggrann kvalitetskontroll och körs direkt från vilken vanlig webbläsare som helst. Gratisversionen är fullt funktionell så du behöver bara betala efter du försäkrat dig om att det fungerar som du vill att det ska. Och du kan alltid ladda ner all information i ditt konto i en rad olika format, så du blir aldrig låst till systemet. Allt vilket resulterar i en bättre upplevelse för dig och din verksamhet.

SuperSaaS kontor vid vattnet
SuperSaaS

SuperSaaS B.V.
Vijzelstraat 68
1017 HL Amsterdam
The Netherlands

E-post: