Manualer

Lägg till en bokningswidget på din hemsida

Integrera bokningsprocessen i din hemsida med hjälp av en widget. Bokningswidgeten visas på din hemsida, antingen i en ram eller som en knapp man kan klicka på för att visa widgeten. Med hjälp av bokningswidgeten kan användare se tillgänglighet och skapa nya bokningar.

Bokningar kan skapas men inte ändras via bokningswidgeten. Du kan även integrera bokningsprocessen i din hemsida genom att länka till den fullständiga SuperSaaS-appen där samtliga funktioner du erbjuder i ditt bokningsschema är tillgängliga. Som standard innehåller dock bokningsbekräftelsen en länk till ditt schema, så även om besökare använder en widget för att boka, kan de använda länken i epostbekräftelsen för att göra eventuella ändringar.

Välj en knapp eller ram

Välj widgettyp

Allmänna inställningar

Anpassa widget

Kod att kopiera till din hemsida Kopiera

Efter att du har skapat åtminstone ett schema i ditt konto kommer ett kodavsnitt visas här. Du kan kopiera koden till din hemsidekod på det ställe där du vill att widgeten ska visas.

Den här widgeten fungerar endast i moderna webbläsare. Om du vill att funktionerna på din hemsida ska fungera även för användare som använder äldre webbläsare bör du i stället integrera bokningsprocessen genom att länka till ditt bokningsschema.