Skriv ut sida

Erbjud bokning direkt på din hemsida

Så snart du är nöjd med hur din bokningskalender ser ut och du har testat det för att säkra att det beter sig som förväntat för den som besöker ditt schema, är du redo att visa det för världen.

Det finns i praktiken två sätt att få besökare till ditt schema:

  1. Skapa en länk eller knapp på din hemsida, som tar besökaren till ditt bokningsschema
  2. Bädda in bokningssystemet inuti en ram direkt på din hemsida

Det första alternativet, att använda en länk eller knapp som leder till ditt schema, är det enklaste sättet och det som det flesta väljer. Det andra alternativet ger bättre visuell integration, eftersom det gör att du t.ex. kan använda ett eget sidhuvud och sidfot på sidan.

Förutom att lägga länken/knappen på din egen hemsida (om du har en), kan du förstås också skicka länken till ditt bokningsschema i ett e-postmeddelande, lägga upp den på Facebook, Twitter och även på tryckta t.ex. broschyrer och visitkort.

För instruktioner om hur du lägger upp ditt schema på Facebook så att det alltid syns där, vänligen se Erbjud bokning på din Facebook-sida

Utöver den grundläggande integrationen, finns det ytterligare möjligheter. Till exempel kan du genom att lägga till parametrar i din länk, förvälja ett särskilt datum eller sidvy. Vidare kan du, om du kräver att användare måste logga in på din egen hemsida, automatiskt också logga in dem på ditt SuperSaaS-schema. Om din sida är byggd med Drupal, Joomla! eller WordPress, kan du med hjälp av våra kostnadsfria plugins ställa in denna så-kallade "single sign-on" (dvs samtidig inloggning via en sida). Och för att integrera ditt schema ytterligare med din egen grafiska profil, kan du ställa in att ett eget domännamn ska användas, vilket gör att du kan dölja alla kopplingar till SuperSaaS om du vill.